preskoči na sadržaj

Osnovna škola Kupljenovo

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST O PRUŽANJU PSIHOLOŠKE POMOĆI

Autor: Administrator , 26. 3. 2020. 11:17

Ministarstvo znanosti i obrazovanja aktiviralo je krizne timove za psihološku podršku koji su spremni pružati psihološku i online podršku svim učenicima, učiteljima i roditeljima koji trebaju pomoć.

Također, objavljeni su i savjeti za učenike i odrasle Društva za psihološku pomoć koje možete pronaći na poveznici

https://skolazazivot.hr/podrska-nakon-teskog-dogadaja/

 

 [više]

PISMO RODITELJIMA

Autor: Administrator , 7. 4. 2020. 10:15

Poštovani roditelji! 
 
     U ime svih prosvjetnih djelatnika OŠ Kupljenovo zahvaljujem vam na velikom trudu i podršci koje pružate svojoj djeci, a i nama, u proteklih nekoliko tjedana.
 
     Nalazimo se u iznimno teškoj situaciji pandemije korona virusa i najvažniji nam je cilj sačuvati ljudske živote. Tome moramo podrediti sve ostalo jer se sve može nadoknaditi, ali se izgubljeni život više ne može vratiti. Upravo teče četvrti tjedan online nastave i svi se u njoj snalazimo kako najbolje znamo. Mi smo svjesni da ni učenici ni roditelji ponekad ne mogu sami riješiti sve probleme. Slobodno nam se obratite za pomoć; ohrabrite i svoju djecu da to učine! Kontaktirajte razrednike, pišite nam na školski mail. Motivirajte svoju djecu da budu aktivna jer je i škola na daljinu izvor znanja i priprema za život. Svjesni okolnosti u kojima sada svi živimo, mi ćemo biti maksimalno tolerantni u svakom području svoga rada, vodeći brigu prvenstveno o dobrobiti naših učenika.
 
     U nadi da ćemo zajedno i odgovorno, u suradnji i s povjerenjem izdržati i ove teške dane, svima vam želim sretan Uskrs i uskrsne blagdane!
 
Ravnateljica Jadranka Kekelj
 [više]

UPUTE ZA VREDNOVANJE I OCJENJIVANJE TIJEKOM NASTAVE NA DALJINU Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 3. 4. 2020. 12:44

Poštovani,

u prilogu se nalaze Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu koje je donijelo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

 [više]

LETAK KAKO SE NOSITI S ORGANIZIRANJEM NASTAVE ZA DIJETE? JESAM LI RODITELJ ILI UČITELJ? Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , Ivana Berić, 2. 4. 2020. 10:00

Poštovani,

u privitku se nalazi dokument Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta s uputama za roditelje i učenike, kako postupiti i raditi u vrijeme dok se nastava odvija online.

 [više]

PREPORUKE O ORGANIZACIJI RADNOG DANA UČENIKA TIJEKOM ODRŽAVANJA NASTAVE NA DALJINU Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 27. 3. 2020. 12:01

Poštovani učitelji, roditelji i učenici,

u prilogu se nalazi dokument Preporuke o organizaciji radnog dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinu.

 [više]

CRTAJMO I SLIKAJMO ZAJEDNO

Autor: Administrator , 26. 3. 2020. 11:24

 

Poštovani roditelji i učenici, 

udruga LAG SAVA je pokrenula na svojoj Facebook stranici (https://www.facebook.com/lagsava/) akciju Crtajmo i slikajmo zajedno kojoj se mogu priključiti veliki i mali, a s ciljem prvenstveno usmjeravanja pažnje djece na kreativne aktivnosti. Bilo bi nam drago da informaciju podijelite s učenicima i učenicima, kao i sa svom drugom djecom koja bi željela sudjelovati (vrtićka dob, srednja škola, itd.) i isto tako s odraslim osobama zainteresiranima za sudjelovanje.

Pravila sudjelovanja su vrlo jednostavna: priključiti se mogu svi kad i koliko žele. Svaki dan objavljuje se tema motiva, a svatko bira kako će je obraditi. Oni koji žele, mogu na našoj Facebook stranici objaviti svoj rad tako ga da fotografiraju. Nije potrebno odavati identitet osobe (ime, spol, dob, itd.). Kad su u pitanju maloljetne osobe, o tome odlučuju roditelji i savjetujemo da se fotografije radova djece objavljuju pod nadzorom djece.
 
Na stranici ih svaki dan ponavljamo u trenutku objave zadatka. Gore možete vidjeti primjere prvih zadatka koja smo objavili.
 
Pomozimo svi jedni drugima prebroditi situaciju u kojoj se nalazimo. Podijelimo sitne radosti, umanjimo brigu i nemir.
 
***
Pravila na Facebook stranici LAG-a:
 
  • Svaki dan u 10h objavit ćemo jedan izazovni zadatak koji vi onda trebate nacrtati!
  • Na vama je hoćete li crtati akvarelom, bojicama, olovkom, flomasterima, tušem, pastelama, kolažem ili kombinacijom svega navedenog!
  • Super bi bilo da nakon što odradite zadatak ga fotkate i podijelite u komentar.

 Poanta nije nikakvo natjecanje; tko je bolji, a tko lošiji. Fora je da svi skupa u ovim vremenima unesemo malo kreativnosti i zabave u svoju svakodnevicu!


Tri, dva, jedan: crtamo i stvaramo.
Promislite, nacrtajte, izradite, pošaljite.
  
 
 

Srdačno, Marijana Janjić, 

stručna suradnica LAG-a SAVA

 [više]

OBAVIJEST O ODGODI PROVOĐENJA POSTUPKA UTVRĐIVANJA PSIHOFIZIČKOG STANJA DJETETA/UČENIKA RADI UPISA U I. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.

Autor: Administrator , 20. 3. 2020. 10:39

 [više]

OBAVIJEST - TERMINI PRIJAVE U VIRTUALNE UČIONICE

Autor: Iris Blažeković, 18. 3. 2020. 17:07

Poštovani roditelji i učenici,

u skladu s uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja vezano za nastavu na daljinu pročitajte termine prijave u virtualne učionice po razredima:

5. razred - u 9,00 sati

6. razred - u 9,15 sati

7. razred - u 9,30 sati

8. razred - u 9,45 sati

Molimo Vas da se pridržavate termina prijave zbog rasterećenja sustava.

Zahvaljujemo na suradnji.

Ravnateljica Jadranka Kekelj

 

 [više]

OBAVIJEST - NASTAVA NA DALJINU

Autor: Iris Blažeković, 14. 3. 2020. 18:34

Poštovani roditelji i učenici,

u skladu s uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja vezano za nastavu na daljinu pročitajte nekoliko važnih obavijesti:

1. Nastava na daljinu počinje u ponedjeljak, 16. ožujka 2020. godine za učenike razredne i predmetne nastave.

2. Učenici razredne nastave (1. - 4. razred) će pratiti program HRT3, pod nazivom "Škola na trećem" u sljedećim terminima:

       1. razred: 8,00 - 10,00 sati

         2. razred: 10,00 - 12,30 sati

         3. razred: 13,00 - 16,00 sati

         4. razred: 16,00 - 19,00 sati.

Nastava će se održavati i putem virtualnih grupa koje su učiteljice kreirale na komunikacijskim kanalima (Viber, Whatsupp, Facebook), putem e-maila i telefona.

Svi učenici razredne nastave koji nisu u mogućnosti ostati kod kuće pod nadzorom mogu doći u Školu u 8,00 sati. Školski autobus neće prometovati za vrijeme trajanja nastave na daljinu.

3. Učenici predmetne nastave (5. - 8. razred) će pratiti nastavu online, putem virtualnih učionica koje su kreirane po razredima u sustavu Yammer.

Poveznice na virtualne učionice po razredima - kliknite na odgovarajući razred:

5. razred

6. razred

7. razred

8. razred

Svaki učenik se u virtualnu učionicu prijavljuje sa svojim AAI@EduHr korisničkim identitetom (korisničko ime i lozinka koji se koristi za ulazak u aplikaciju E-dnevnik).

Pozivamo učenike na primjereno ponašanje u virtualnim učionicama.

Nastava u virtualnim učionicama se može pratiti u bilo koje doba dana, a razrednici će pratiti aktivnost učenika. Svi učenici koji neće sudjelovati u nastavi na daljinu, vodit će se taj dan kao izostanak s nastave.

Nastava će se također pratiti na Sportskoj televiziji prema sljedećem rasporedu:

5. razred: 8,00 - 9,30 sati (predmeti: matematika, hrvatski jezik, priroda, engleski jezik i njemački jezik)

6. razred: 9,30 - 10,45 sati (predmeti: povijest, matematika, priroda, engleski jezik i njemački jezik)

7. razred: 10,45 - 11,50 sati (predmeti: matematika, hrvatski jezik, biologija, geografija)

8. razred: 11,50 - 12,45 sati (predmeti: hrvatski jezik, matematika, biologija, engleski jezik i njemački jezik)

Nastava u virtualnim učionicama odvijat će se prema našem rasporedu.

Dodatne obavijesti pratite na mrežnim stranicama naše Škole te nas možete kontaktirati na broj telefona 01/3393-652 ili putem e-maila: kupljenovo@os-kupljenovo.skole.hr.

Ravnateljica Jadranka Kekelj

 

 

 [više]

UPUTE SVIM OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA VEZANO UZ NASTAVAK ORGANIZACIJE NASTAVE NA DALJINU Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 13. 3. 2020. 18:35

 [više]

OBAVIJEST

Autor: Administrator , 13. 3. 2020. 18:31

Poštovani,

Zaprimili smo obavijest Ministarstva pravosuđa i Ministarstva opće uprave o zatvaranju zgrade za sve stranke na adresi Trg žrtava fašizma 1, Zaprešić u kojoj je i naša ispostava.

Slijedom navedenog molim vas da roditelje koji trebaju ovaj Upravni odjel uputite na mail adresu darinkabalen@gmail.com, telefon3350-665 ili mobitel 0915933624.

Vjerujem da ćemo odgovornim postupanjem i međusobnim pomaganjem uspješno prebroditi ove poteškoće.

 

Hvala na razumijevanju.

S poštovanjem

Darinka Balen

 

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije

Ispostava Zaprešić

Zaprešić, Trg žrtava fašizma 1

 [više]

Preporuke Stožera civilne zaštite Grada Zaprešića

Autor: Administrator , 13. 3. 2020. 12:28

U skladu sa Zaključkom o javnim okupljanjima u vrijeme provođenja mjera zaštite od širenja korona virusa kojeg je donio Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije te preporukama Stožera civilne zaštite RH, Stožer CZ Grada Zaprešića objavljuje mjere i preporuke za suzbijanje širenja virusa COVID-19.

Grad Zaprešić do daljnjega otkazuje sva javna okupljanja, bez obzira na broj sudionika. Apelira se i na druge organizatore da odgode predviđena događanja, a građane pozivamo da se na skupove ne odazivaju. Ukoliko drugi organizatori ipak odluče održati okupljanje unatoč preporuci županijskog i gradskog Stožera, obveza im je provesti najviše higijenske standarde propisane od strane Stožera civilne zaštite RH i nadležnih institucija. Dužni su upozoriti sudionike da se suzdrže od uobičajenog neverbalnog komuniciranja koje uključuje rukovanje i izbjegavaju bliži socijalni kontakt te osigurati punktove s dezinfekcijskim sredstvima. Organizatori ujedno preuzimaju i punu odgovornost za sigurnost sudionika i posjetitelja javnog okupljanja, a od danas Županijski stožer civilne zaštite prestaje izdavati suglasnosti za njihova održavanja.

Stožer CZ Grada Zaprešića proslijedio je obavijest svim upraviteljima ustanova i objekata u kojima se okuplja ili zadržava veći broj ljudi o potrebi postavljanja plakata o zaštiti i preventivnim mjerama te pravilnom održavanju higijene. U školama i vrtićima je osigurana dovoljna količina sapuna, papirnatih ručnika i dezinfekcijskog sredstva za pojačano provođenje higijenskih mjera.

Sve institucije na području grada dužne su pratiti razvoj situacije i informirati se u vezi s virusom  COVID-19, pratiti naputke koji se odnose na njihova područja djelovanja te sukladno tome postupati i obavještavati svoje djelatnike i posjetitelje.

Također se preporučuje građanima da odgode putovanja ukoliko zaista nisu nužna, a one koji su se s vratili iz kritičnih područja, u slučaju sumnje na korona virus, molimo da ne odlaze u domove zdravlja i službe hitne medicine, nego da kontaktiraju svog liječnika ili dežurnog epidemiologa koji će u slučaju potrebe osigurati prijevoz pacijenata. Dežurni broj pri Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije je 099 4827 486.

U Zaprešiću dosad nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze COVID-19, a kako bismo bili sigurni da činimo sve da spriječimo mogućnost širenja zaraze i održimo razinu sigurnosti, molimo sve građane za odgovorno ponašanje.

Aktualne podatke i preporuke možete pratiti i na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 [više]

PREPORUKA MZO-a

Autor: Administrator , 6. 3. 2020. 10:24

 [više]

PREPORUKE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 3. 3. 2020. 09:18

Poštovani,

Sukladno Zaključku Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije o provođenju mjera zaštite od korona virusa, u prilogu se nalaze Preporuke postupanja u odgojno-obrazovnim ustanovama sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji.

 

 [više]

TESTIRANJE TEMELJEM OBJAVLJENIH NATJEČAJA

Autor: Administrator , 28. 2. 2020. 12:13

 "Testiranje temeljem objavljenih natječaja održat će se u MŠ Kupljenovo, M. Gupca 53, 10295 Kupljenovo:

- za njemački jezik, 03.03.2020. u 13 h,

- za matematiku: 04.03.2020. u 13 h.


Povjerenstvo za procjenu kandidata za zapošljavanje "


 

 [više]

OBAVIJEST Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 28. 2. 2020. 09:58

Poštovani, poštovane,

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) dostavio je revidirane preporuke u odnosu na preporuke dostavljene elektroničkim putem tijekom jučerašnjeg dana, a vezano uz postupanje odgojno-obrazovnih ustanova te provođenje specifičnih mjera zaštite vezano uz nCoV bolesti (COVID-19).  

Skrećemo pozornost da je lista zahvaćenih područja proširena i to na sljedeći način: Kina, Hong Kong, talijanske pokrajine Lombardija, Veneto, Emilia Romagna i Piedmont te Japan, Iran, Singapur i Južna Koreja.

Napominjemo da osobe, koje su unazad 14 dana boravile u gore navedenim zahvaćenim područjima te razvile respiratorne simptome, nikako ne smiju ići u odgojno-obrazovne ustanove te se odmah moraju javiti svom izabranom liječniku.

Sukladno svemu navedenome, u privitku dostavljamo Vam nove upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

S poštovanjem,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

 [više]

Dan civilne zaštite - Dani otvorenih vrata Zaprešić 2020 - OTKAZ aktivnosti

Autor: Administrator , 28. 2. 2020. 09:00

Poštovani,

Nažalost, zbog  novo nastale situacije, a samim tim  i prioritetnih aktivnosti  MUP-a- Ravnateljstva civilne zaštite - Područnog ureda civilne zaštite  Zagreb, o t k a z u j u   se sve aktivnosti u svezi obilježavanja Dana civilne zaštite  u Gradu Zaprešiću pod nazivom “DANI OTVORENIH VRATA ZAPREŠIĆ 2020.” Dana 29.veljače 2020.

Srdačan pozdrav,

Ravnateljstvo civilne zaštite 

 

 [više]

OBAVIJEST ZA BUDUĆE PRVAŠIĆE

Autor: Administrator , 19. 2. 2020. 14:07

OŠ KUPLJENOVO

 

OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE DORASLE ZA UPIS U PRVI RAZRED

ŠK. GOD. 2020./21.

 

Poštovani roditelji,

pozivamo Vas na roditeljski sastanak u vezi pregleda djece prije upisa u prvi razred  u školskoj godini 2020./21 . Sastanak će se održati

27. 02. 2020. u 17,00 sati u MŠ Kupljenovo,

 a prisustvovat će mu školska liječnica dr Jasminka Koprivnjak te stručna suradnica škole,  defektologinja Vlatka Pokorny.

Na sastanku će biti dogovoreni termini pregleda djece  u školi i u  školskoj ambulanti.

Djeca ne trebaju biti prisutna.

Srdačan pozdrav!

 

 

 [više]

MIR I DOBRO Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 17. 12. 2019. 13:56

Poštovani roditelji i učenici,

Ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova uz podršku Klinike za dječje bolesti Zagreb i Ministarstva znanosti i obrazovanja provodi preventivnu akciju Mir i dobro koja ima za cilj senzibilizirati i informirati javnost za rizike i opasnosti od nestručne i nepropisne uporabe pirotehničkih sredstava, savjetovati javnosti na koje načine smanjiti broj ozlijeđenih s posebnim naglaskom na djecu i mlade.

S obzirom na činjenicu da djeca osnovnoškolske dobi najčešće i najviše stradavaju tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, u vrijeme korištenja pirotehničkih sredstava, molimo Vas da se upoznate s rizicima i opasnostima koje nose korištenje pirotehničkih sredstava.

U prilogu možete vidjeti brošuru Mir i dobro, pripremljenu od strane Ravnateljstva policije i poveznice na obrazovne videomaterijale:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=YT932uAEO-c&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=pYaE7LnkF3E

 

Molimo Vas podržite akciju Mir i dobro !

 [više]

OBAVIJEST - POVJERENSTVO ZA ŠKOLU U PRIRODI

Autor: External , 27. 11. 2019. 11:09

Povjerenstvo za Školu u prirodi sastalo se 25.11. 2019. u 18 h i otvorilo dvije (2) pristigle ponude. Utvrđeno je da obje ponude zadovoljavaju te će se proslijediti roditeljima na odlučivanje. 
Roditeljski sastanak održat će se 3.12.2019. u 18 h, u MŠ Kupljenovo. Prezentacija pojedine agencije može trajati 
najviše 20 minuta. 

Ravnateljica Jadranka Kekelj

 [više]

OBAVIJEST - NATJECANJE DABAR

Autor: External , 12. 11. 2019. 14:28

Poštovani učenici,

natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja - Dabar, održat će se u četvrtak (14.11.2019.) u 8:00 sati.
 [više]

ALFA KALENDAR 2020.

Autor: Administrator , 22. 10. 2019. 14:04

Učenica 4. razreda naše PŠ Pojatno, L. Baća pod vodstvom svoje mentorice učiteljice D. Lacković pobjednica je likovnog natječaja Alfin kalendar 2020. te će njezin rad (slika iznad) krasiti mjesec rujan.

 Čestitamo pobjednici i mentorici!!!

 [više]

U PARKU ZNANOSTI

Autor: Administrator , 18. 10. 2019. 13:40

U ponedjeljak, 14.10.2019., učenici razredne nastave su posjetili Park znanosti u Oroslavlju. Učenici su bili oduševljeni te vrlo rado preporučuju velikim i malim ljubiteljima znanosti. Domaćini su bili gostoljubivi i opušteni, program je klizio bez zastajkivanja, a djeci je znanost, napokon, bila pristupačna i vidljiva.

 [više]

BAN I JA

Autor: Administrator , 17. 10. 2019. 13:13

Učenica 4. razreda PŠ Hruševec Kupljenski, Lana Zimak,  sudjelovala je u likovno-literarno-dramskom natječaju “BAN I JA”, povodom Dana Jelačića. Svojim literarnim radom osvojila je 2. mjesto.

Natječaj je organizirala Turistička zajednica grada Zaprešića u suradnji s Gradskom knjižnicom Ante Kovačić. Osnovnoškolci s područja grada Zaprešića pokazali su svoje umjetničke talente, oživjeli povijest i prikazali sadašnjost Zaprešića.

Najbolji radovi predstavljeni su na svečanosti u Novim dvorima u Vršilnici, 15. listopada 2019. godine.

Čestitamo Lani i želimo joj puno uspjeha i dalje

 [više]

RUKSAK PUN KULTURE

Autor: Administrator , 15. 10. 2019. 13:52

 

U srijedu, 25.09.2019., u sklopu projekta Ruksak pun kulture našu je PŠ Pojatno posjetio BOOM!teatar i izveo predstavu Velika staklena avantura. Kako se sve poklopilo s našim eko uspjehom u skupljnju starog papira, nakon predstave su učenici imali radionicu ukrašavanja boca. 

 [više]

DAN KRUHA U PŠ HRUŠEVEC KUPLJENSKI

Autor: Administrator , 15. 10. 2019. 12:47

U srijedu, 9. listopada 2019.,  u PŠ Hruševec Kupljenski obilježili smo Dane kruha. Mijesili smo, crtali, izrađivali plakate... Bilo je jako veselo, zanimljivo i poučno!

 

 

 [više]

OBAVIJEST ZA TESTIRANJE

Autor: Administrator , 15. 10. 2019. 09:06

Poštovani!

Pisano testiranje za natječaj za radno mjesto učitelja/učiteljice razredne nastave u produženom boravku u OŠ Kupljenovo, objavljen 1.10.2019;
izvršit će se u petak, 18.10.2019. s početkom u 18 h, u informatičkoj učionici MŠ Kupljenovo, M. Gupca 53, 10295 Kupljenovo.

Literatura:
Pravilnik o organizaciji i provedbi produženoga boravka u osnovnoj školi, NN 62/2019.,
Nacionalni kurikulum RH za predškolski, osnovnoškolski i srednjoškolski odgoj i obrazovanje, web stranica MZO-a.Ravnateljica J. Kekelj

 

 [više]

OBAVIJEST O ŠTRAJKU

Autor: Administrator , 11. 10. 2019. 22:35

Temeljem sindikalne najave OŠ Kupljenovo će biti u štrajku u ponedjeljak, 14.10.2019. Izlet učenika razredne nastave održat će se prema planu.Sva djeca koja dođu u školu bit će zbrinuta. Za sva pitanja roditelji se mogu obratiti pedagoginji ili ravnateljici na tel. 01/3393-652 ili na mail kupljenovo@os-kupljenovo.skole.hr

U utorak, 15.10.2019., nastava će se normalno odvijati.

Ravnateljica Jadranka Kekelj

 [više]

POSJET ŠAPICI

Autor: Administrator , 11. 10. 2019. 09:14

Tijekom rujna su naši učenici i učitelji organizirali akciju prikupljanja hrane i drugih potrepština za životinje s ciljem da je poklone Udruzi Šapica. Svoj cilj su ostvarili 9. listopada 2019. kada su posjetili Šapicu i odnijeli prikupljeno. 

 [više]

OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA

Autor: Administrator , 10. 10. 2019. 14:28

Poštovani roditelji i učenici,

sutra, 11. 10. 2019., nastava se u našoj školi održava prema redovnom rasporedu.

Ravnateljica

Jadranka Kekelj

 [više]

SVJETSKI DA ZAŠTITE ŽIVOTINJA

Autor: Administrator , 10. 10. 2019. 14:00

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite životinja našu je školu posjetila Mateja Starjački, čija je velika ljubav lov. Naš gost je bila želeći približiti djeci sve ono što lovci rade s naglaskom kako lovci uglavnom pomažu životinjama i brinu o njima.

 

 [više]

IZMIJENJEN RASPORED AUTOBUSA

Autor: Administrator , 9. 10. 2019. 11:07

 

Polasci školskog autobusa

-- smjer Pojatno -  MŠ Kupljenovo

7:30 h

-- smjer Hruševec Kupljenski - MŠ Kupljenovo

7:15 h

-- smjer MŠ Kupljenovo - Pojatno i  

smjer MŠ Kupljenovo - Hruševec Kupljenski  

        ČETVRTAK I PETAK --- 11:30 h

PONEDJELJAK - PETAK  --- 12:15 h

PONEDJELJAK - PETAK --- 13:05 h

PONEDJELJAK - PETAK --- 14:00 h

 [više]

NAŠI SU UČENICI OD SJEČE SPASILI 4.352 STABALA

Autor: Administrator , 19. 9. 2019. 15:06

Učenici 59 matičnih i područnih škola s područja Zagrebačke županije, njih 20.097, sakupili su u prošloj školskoj godini 217.600 kilograma starog papira i tako od sječe spasili 4.352 stabla. Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić danas je posjetio našu Područnu školu Pojatno gdje je predstavnicima najboljih škola, sudionicama akcije sakupljanja starog papira koja se provodi u suradnji s tvrtkom DS Smith Unijapapir Croatia, uručio poklon pakete informatičke opreme – pametnu dokument kameru i projektor s nosačem.

 

Više možete pročitati na: https://www.zagrebacka-zupanija.hr/vijesti/4689/nasi-ucenici-od-sjece-spasili-4352-stabla

 

 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Tražilica
Jelovnik školske kuhinje

Priloženi dokumenti:
Jelovnik.PDF
Jelovnik PS Pojatno.PDF

Dabar 2017

Kliknite na sliku kako bi vježbali za natjecanje!

Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Upisi u srednje škole

 

Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Kupljenovo / Matije Gupca 53, HR-10295 Kupljenovo / os-kupljenovo.skole.hr / ured@os-kupljenovo.skole.hr
preskoči na navigaciju